آموزش معرفی فروشگاه های آنلاین اخبار و رویداد های اخیر 

نحوه خرید کالا از سایت های خارجی

سایت های خارجی

مدت زمان مطالعه: 5 دقیقه

نحوه خرید کالا از سایت های خارجی                                                                         

مقدمه

احتمالاً تاکنون برای شما هم اتفاق افتاده است که به کالایی خارجی نیاز پیدا کرده اید و آن را در هیچ فروشگاه و یا سایت ایرانی پیدا نمی کنید. بعلت عدم آشنایی با روش های پرداخت ارز در سایت های خارجی  جهت خرید و دریافت محصول از یک سایت خارجی در ایران و غیره ممکن دانستن این موضوع، به جز خرید  کالا از سایت های خارجی به طور مستقیم هر روشی را برای رسیدن به آن کالا امتحان می کنید. در اینجا تلاش شده است توضیحات کاملی در مورد نحوه خرید کالا از سایت های خارجی و نکاتی که لازم است شما به آنها توجه نمایید ارائه شود.

فروشگاه های آنلاین ایرانی و خارجی، شباهت ها و تفاوت ها

نحوه خرید کالا از سایت های خارجی از نظر ماهیت خرید تفاوت چندانی با خرید های داخلی نمی کند. انتخاب کالای مورد نظر، اضافه کردن به سبد خرید تسویه حساب و پرداخت آنلاین مراحل مشابهی هستند که در خرید از سایت های خارجی همانند خرید از سایت های داخلی طی می کنید.

کارت های شتابی داخلی جای خود را به کارت های اعتباری مستر، ویزا، امریکن اکسپرس و یا ابزارهای دیگر پرداختی مانند پی پال و ایزی رمیتنس می دهند. لذا شما نیاز به استفاده از یکی از این روش های پرداخت ارز در سایت های خارجی دارید و می بایست آدرس پستی، تلفن، کدپستی غیرایرانی و همچنین آدرس پرداخت کننده (Billing Address) را در اختیار داشته باشید.

آشنایی با زبان انگلیسی و مطالعه قوانین، محدودیت ها و رویه های کاری سایت مورد نظر در مراحل مختلف خرید ازجمله نحوه خرید کالا از سایت های خارجی، روش های پرداخت ارز در سایت های خارجی، هزینه، نحوه ارسال، هزینه ارسال، نحوه کنسل کردن سفارش و … نیز امری ضروری است.

به صورت خلاصه نحوه خرید کالا از سایت های خارجی شباهت زیادی با فروشگاه های داخلی دارد و چندان دشوار نیست. قبل از اقدام به خرید نیاز به بررسی امنیت سایتی که قصد خرید از آن را دارید می باشد که برای آشنایی با نحوه بررسی آن می توانید به مقاله “نحوه آشنایی و اطمینان از امنیت سایت های خارجی” مراجعه نمایید.

اما اقدام به انجام یک خرید اینترنتی از داخل ایران نیازمند ملاحظاتی در مورد روش های پرداخت ارز در سایت های خارجی، بررسی مسأله خرید کالای تحریمی و رویکرد سایت مورد نظر نسبت به آن است که در بخش های بعدی مقاله همه  را به همراه حواشی آن ها بررسی خواهیم کرد.

مراحل خرید از سایت های خارجی

مطمئناً هنگام  خرید از سایت های خارجی مهم ترین چیزی که ذهن یک کاربر ایرانی را بخود مشغول می کند روش پرداخت ارز در سایت های خارجی و روش دریافت آن در ایران است.

پرداخت در سایت های خارجی

برای خرید از سایت های خارجی شما نیاز به کارت اعتباری بین المللی (ویزا کارت ، مستر کارت و ..) خواهید داشت. همان طور که می دانید ایران جزو 5 کشوری است که شبکه بانکیشان به شبکه بانکی و پولی جهانی متصل نیست و شرکت هایی نظیر ویزاکارت و مسترکارت هیچ خدماتی را در آنها ارائه نمی کنند. برای حل این مشکل چند راهکار برای کاربران ایرانی وجود دارد.

استفاده از کارت اعتباری دوستان

  • شما می توانید برای خرید از سایت های خارجی از کارت های اعتباری دوستانتان در خارج از کشور استفاده نمایید. بدین ترتیب شما می توانید با استفاده از شماره کارت، تاریخ انقضاء و کد 3 رقمی امنیتی کارت اقدام به خرید نمایید. لازم به ذکر است بعضی از بانکها با همکاری درگاه های واسطه ی پرداخت تأیید با پیام کوتاه از صاحب کارت می گیرند. لذا در این موارد لازم است هنگام خرید با دوست خود در ارتباط باشید.

استفاده از کارت های اعتباری داخل کشور

  • یکی دیگر از روش های پرداخت ارز در سایت های خارجی، استفاده از انواع کارت های اعتباری بین المللی که توسط شرکت های فروش پیشنهاد می شود. در سال های اخیر در ایران کارت های اعتباری بین المللیمورد استفاده متعلق به کشورهای اطراف از جمله آذربایجان، تاجیکستان و امارات توسط شرکت ها و صرافی های مختلف توزیع شده است. استفاده از این کارت های اعتباری بین المللی و اعتبار آنها از جمله مسائلی است که همواره دغدغه ی استفاده کنندگان از کارت های اعتباری بین المللی در داخل ایران می باشد. بسته شدن کارت های ارائه شده و بلاک شدن مبالغ موجود در آن تجربه ی بدی بوده است که کاربران ایرانی در مواجهه با برخی از این شرکت ها روبرو شده اند. یکی از بزرگ ترین بانک هایی که در سال های اخیر به کاربران ایرانی کارت ارائه کرده است رویال بانک باکو بوده است، که در سال 1391 شرکت ویزا بانک را به علت ارائه خدمت به کاربران ایرانی جریمه کرد و این بانک تا مرز ورشستگی پیش رفت و بسیاری از مبالغ کابران ایرانی بلاک شدند. علاوه بر این موضوع نرخ های شارژ کردن کارت ها، سرعت شارژ کردن کارت ها و داشتن اینترنت بانک برای چک کردن موجودی و تراکنش ها از دیگر دغدغه های کابران ایرانی بوده است. به هر حال در صورتی که با کارت های اعتباری بین المللی، اقسام آنها و روش های استفاده از آنها آشنایی ندارید، لازم است اطلاعات خود را با مطالعه مقالات مرتبط با انواع کارت های اعتباری بین المللی تکمیل نمایید.

استفاده از صرافی ها برای انجام حواله ارزی

  • راه دیگر از روش های پرداخت ارز در سایت های خارجی کمک گرفتن از صرافی هاست که البته گرانتر و غیرمتداول تر است. با افزایش ابزارهای پرداخت در سایت های خارجی به صورت آنلاین، پرداخت از نوع واریز به حساب بانکی امروزه چندان مورد استفاده فروشگاههای بین المللی نیست. در این روش برای پرداخت، صرافی مبلغ مورد نظر را مستقیماً به حساب بانکی فروشگاه مورد نظر واریز می کند که معمولاً همراه با کارمزد بالایی است. لذا این نوع پرداخت کمتر مورد توجه کاربران قرار می گیرد، اما در مواردی که فروشنده یا وب سایت تنها از این روش استفاده می کند اجتناب ناپذیر است.

استفاده از روشهای واسطه ای انتقال ارز

  • بسیاری از سایت ها و فروشگاه های بین المللی علاوه بر درگاه ویزا و مستر تراکنش های خود را توسط شرکت های واسطه ای پرداخت از جمله پی پال یا ایزی رمیتنس هم انجام می دهند. انتقال ارز در شبکه جهانی با توجه به گستردگی زیاد آن به راحتی شبکه شتاب ایران نمی باشد. از این رو شرکت های واسطه ای پرداخت این امر را امکان پذیر نموده اند. برای مثال پی پال از طریق ایجاد اکانت پی پال و جابجایی پول بین اکانت های پی پال این امر را ساده نموده است. در این خصوص لازم است توجه نمایید شرکت پی پال روی ایران حساسیت زیادی دارد و باید اطلاعات لازم در این زمینه برای انجام تراکش های پی پال را داشته باشید. برای کسب اطلاعات در این حوزه می توانید به مقالات تخصصی در مورد پی پال مراجعه نمایید.

دریافت محصول در ایران

علاوه بر موضوع پرداخت در سایت های خارجی موضوع مهم دیگری که همواره کاربران ایرانی را در خرید از سایت های خارجی دچار دغدغه میکند، نحوه ی ارسال کالا به ایران است. با توجه به تحریم های گسترده اعمال شده در سال های اخیر علیه ایران شما لازم است نسبت به ارسال کالا به ایران به طور مستقیم از سایت مورد نظر خود  اطمینان حاصل نمایید. بسیاری از فروشگاه ها و سایت های معتبر بین المللی بخصوص شرکت های آمریکایی در حال حاضر به ایران خدمات پستی ارائه نمی کنند و ارسال کالا به ایران را ندارند. علاوه بر آن برخی از پست های بین المللی از جمله فدکس نیز به ایران خدمات ارائه نمی کنند. همچنین رویکرد گمرک کشورهای مختلف بخصوص آمریکا و کشورهای اروپایی در بسته هایی که مقصد آنها ایران است موضوعی است که قبل از خرید و ارسال کالا به ایران باید به آن توجه داشت. دریافت کالا در ایران در خریدهای خارجی نیز روشهای مختلفی دارد. برای آشنایی با شرکت های پستی می توانید به مقاله “انواع شرکت های پستی و خدمات آنها” مراجعه نمایید.

ارسال کالا به ایران به طور مستقیم

  • روش اول همان ارسال کالا به ایران به طور مستقیم است. اگر نسبت به همه مسائل مطرح شده از جمله داشتن ویزاکارت مناسب، ارسال کالا به ایران به طور مستقیم توسط فروشنده، رویکرد پست مورد نظر در ارسال مستقیم به ایران و برخورد کشور مبدأ در ارسال کالا به ایران به طور مستقیم اطمینان حاصل نمودید، می توانید خرید خود را انجام دهید و آن را به طور مستقیم در آدرس خود در ایران دریافت نمایید. لازم به ذکر است علاوه بر اطمینان از ارسال کالا به ایران به طور مستقیم  لازم است رویکرد و قوانین گمرک ایران نسبت به وارد شدن کالای خود را نیز بررسی نمایید. برخی از کالاها نیاز به ترخیص و عملیات گمرکی دارند که باید قبل از خرید خود تمهیداتی برای آن اندیشیده باشید. برای آشنایی با شرایط و قوانین گمرکی داخلی و خارجی می توانید به مقاله “قوانین گمرکی و رویکرد گمرکی کشورهای مختلف ” مراجعه نمایید.
  • در صورتی که به هر دلیل امکان سفارش کالا و ارسال مستقیم آن به ایران را ندارید لازم است برای خرید کالای خود از ارسال غیرمستقیم به ایران استفاده نمایید.

روش اول در این مورد کمک گرفتن از آشنایان و دوستان در خارج از کشور است. بدین ترتیب که شما خرید را به آدرس آنها ارسال نمایید و سپس یا با پست و یا از طریق مسافر آن را در ایران دریافت نمایید. بدین ترتیب نیازی نیست در خرید از سایت های خارجی از آدرس ایران استفاده نمایید.

روش دیگر برای حل این مسأله استفاده از شرکت هایی است که این کار را به طور تخصصی انجام می دهند و خرید از سایت های خارجی را انجام داده و آن را به دست شما میرسانند. در این حوزه بهتر است شرکت ها و سوابق آنها را به دقت شناسایی نمایید.

بهتر است خرید خود را از چه کشورهایی انجام دهم؟

یکی از سوالاتی که همواره دغدغه خریداران اینترنتی می باشد این است که خرید از کدام کشورها بهتر است؟ به طور کلی غیر قابل انکار است که بهترین، مجهز ترین و ارزان ترین فروشگاه های اینترنتی بین المللی اکثراً آمریکایی هستند. اما امروزه با بهبود ابزارهای پرداخت و اصلاح دیگر محدودیت ها، فروشگاه اینترنت زیادی از کشورهایی چون چین، انگلستان، آلمان، کانادا و ژاپن تبدیل به رقیبان سرسختی برای فروشگاه های اینترنتی آمریکایی شده اند. اما در مورد کاربران ایرانی انتخاب یک کشور برای انجام یک خرید اینترنتی بستگی به عوامل متعددی که در بالا به آن اشاره شد دارد.

مهم ترین مسأله روابط دولت جمهوری اسلامی ایران با آن کشور است که خود منجر به این میشود که دولت آن کشور و به تبع آن فروشگاه های اینترنتی چه رویکردی در قبال مشتریان ایرانی و ارسال کالا به ایران  به طور مستقیم دارند. از طرفی بررسی رویکرد گمرک آن کشور نیز در ارسال کالا به ایران مهم است. با توجه به شرایط و روابط فعلی ایران با کشورهای مختلف خرید از فروشگاه های اینترنتی شرق آسیا از جمله چین و هنگ کنگ را به علت ارسال کالا به ایران به طور مستقیم  توصیه می نماییم. هچنین خرید از فروشگاه های اینترنتی کشورهای همسایه مانند امارات و ترکیه نیز تا حد زیادی بدون دردسر انجام میشود. اما خرید اجناس به صورت تک (طوری که جنبه تجاری نداشته باشد) از برخی فروشگاه های اروپایی مانند انگلستان و اسپانیا و ارسال کالا به ایران به طور مستقیم نیز امکان پذیر است. اما خرید از اکثریت فروشگاه های آمریکایی و کانادایی و ارسال کالا به ایران به طور مستقیم در سالهای اخیر امکان پذیر نمی باشد. چنانچه قصد خرید از سایت های  خارجی را دارید برای کسب اطلاعات بیشتر در این حوزه می توانید با ما تماس بگیرید و از مشاوره رایگان همکاران ما بهره مند گردید. همچنین برای آشنایی بیشتر با وبسایت های مشهور و معتبر به مقاله “فروشگاه های اینترنتی بزرگ خارجی“  و مقاله “انواع فروشگاه های اینترنتی خارجی با محصولات مختلف “ مراجعه نمایید.

چگونه به سایت خارجی مورد نظر برای خرید اعتماد کنم؟

یکی از دغدغه های کاربران در خرید از سایت های بین المللی، پی بردن به میزان امنیت خرید از این سایت هاست که راه های مختلفی برای این موضوع وجود دارد که در مقاله “ اطمینان از اعتبار سایت های خارجی به طور کامل در مور آن بحث شده است اما در اینجا به برخی از مهم ترین آنها اشاره می کنیم:

– استفاده از نظرات کاربران قبلی سایت که پیشتر از آنجا خرید کرده اند.

– بررسی امن بودن فرآیند خرید در سایت.

– پرسیدن سوالات تخصصی از بخش پشتیبانی سایت.

چگونه می توانم خرید از سایت هایی که ایران را تحریم کرده اند را انجام دهم؟

در مواردی علاوه بر خود کشور، برخی از برندها و سایت های بین المللی که اکثراً آمریکایی هستند به مشتریان ایرانی خدمات ارائه نمی کنند. از این جمله می توان به آمازون که بزرگ ترین خرده فروش جهان است اشاره کرد. شرکت آمازون علاوه بر شعبه مرکزی خود که در داخل ایالات متحده است، دیگر شعب خود در کشورهای مختلف مانند کشورهای اروپایی چون ایتالیا، انگلستان و … حتی کشورهای آسیایی مانند آمازون، چین و ژاپن را نیز از ارائه خدمات به ایرانیان منع کرده است. ایبی نیز نمونه دیگری از این دست می باشد. همانطور که قبلاً اشاره شد در این موارد شما ناگزیر هستید از طریق بستگان یا آشنایان خود در کشوری ثالث و ترجیحاً خارج از آمریکا اقدام نمایید. به این صورت که آن ها با کارت اعتباری شما خرید را انجام داده و در آدرس خود دریافت نمایند. سپس مجدداً از کشور خود به ایران خرید را پست کنند. پست بسته از آمریکا به ایران با محدودیت هایی مواجه است و لذا بهتر است از دوستانتان در کشور های آسیایی و یا اروپایی کمک بگیرید. کارمزد حواله پول به خارج از کشور به گونه ای است که برای مبالغ کمتر از 1000 دلار چندان توجیه پذیر نیست. لذا اگر خرید شما کوچک است بهتر است از کارت اعتباری خودتان استفاده نمایید. در غیراین صورت در پرداخت بدهی خود به دوستتان متحمل کارمزد های زیادی می شوید. اگر به کارت اعتباری دسترسی ندارید یا دوستی که به سادگی این کمک را به شما بدهد در دسترستان نیست بهتر است از شرکت های تخصصی در این حوزه استفاده نمایید.

چه کالاهایی تحریمی است؟

علاوه بر کشور و همچنین سایت مورد نظر، مسأله دیگر در خرید ازسایت های خارجی نوع کالاست. بسیاری از سایت های خارجی به مشتریان ایرانی هم خدمت ارائه می دهند، اما این خدمت رسانی شامل کالاهای خاص نمی شود. به این دسته از کالاها به اصطلاح کالاهای تحریمی گفته میشود. کالاهایی در حوزه علوم نانو، نفت و پتروشیمی، هواو فضا و …  شامل کالاهای تحریمی جمهوری اسلامی ایران میشوند و کاربران ایرانی در خرید از سایت های خارجی باید به این نکته توجه نمایند. معمولاً خرید این نوع کالا ها نیازمند امکانات خاص و صرف هزینه های بیشتری است و چنانچه در خرید خود به این نوع از کالاها احتیاج داشتید توصیه اکید می شود از همان ابتدا و قبل از هرگونه مکاتبه با فروشنده، این مورد را با یکی از شرکت های متخصص در این حوزه در میان بگذارید. خرید هایی از این دست ملاحظات و پیچیدگی های خاصی دارد و تجربه و تخصص یک تیم حرفه ای را طلب می کند.

[تعداد: 192    میانگین: 2.7/5]

اشتراک در خبرنامه بلاگ لک لک

[mc4wp_form id="305702"]

ارسال نظر

411 نظر

  • مجید می‌گه:

    ممنون اطلاعات خیلی خوبی بود که به ما دادید .
    فقط ممنون میشیم معرفی کنید چه کسانی تو ایران این کارهای خرید از کشور های دیگه رو انجام میدن یه میتونن مستقیم و حضوری به ما کمک کنن

    • کارشناس لک لک می‌گه:

      سلام
      باتشکر از حسن توجه شما
      می توانید از خود سایت لک لک هم برای ثبت سفارش کالا از سایت های خارجی اقدام کنید.
      ما خرید کالا از سایت های آنلاین خارجی را برای شما انجام میدهیم.

  • ارشی می‌گه:

    سلام اگه یه کالا از سایت آمازون بخریم که قیمتش26 دلاره پست کنید به اهواز حدودا چند دلار هزینش میشه و تو چه زمانی تحویل میدید؟

  • اکبر می‌گه:

    سلام
    از این سایت میخواستم خرید کنم شما میتونید انجام بدید؟
    aliexpress.com

  • ali می‌گه:

    سلام
    اگه از دوستامون در خارج از کشور کمک بگریم و از خارج از کشور لب تاپ سفارش بدیم مثلا از سایت امازون هزینش کمتر در میاد اگه کم تره بگید حدودا چند تومن
    اگه میشه زود جواب بدید.

  • سینا می‌گه:

    سلام آیا امکان ارسال کالا از سایتm.nike.comبه ایران وجود داره

  • داود می‌گه:

    من رادیوی 3 موج از یک سایت امریکایی میخوام
    امکان پذیر هست؟

  • Mojtaba می‌گه:

    سلام تعدادی بذر کاکتوس به مبلغ ۱۲۰۰ یورو از یک سایت هلندی میخواستم بخرم ایا امکان پذیره؟

  • king می‌گه:

    سلام .. یه سوالی داشتم این که امازون و ماکروسافت تو کشور اذربایجان انبار دارن .من می خوام تو اون جا لپ تاپ سفارش بدم قیمتشم 479دلاره نمی خوام هزینه پستی زیادی بدم . اگه از اون چا بخرم هزینه پست نداره؟؟؟ لطفا زود جواب بدید

    • پشتیبان لک لک می‌گه:

      سلام
      هزینه پست کالا از هر کشوری به ایران وجود دارد. همچنین از سایت های آمازون و مایکروسافت به طور مستقیم نمی توان به ایران ارسال نمود.

  • مهدی می‌گه:

    سلام
    روز خوش
    از سایت m.alibaba هم خرید دارید

  • Hibye می‌گه:

    سلام
    من میخوام در یک سایتی که فقط فعالیت اینترنتی داره عضو بشم و اشتراک ماهیانش ۲۲ دلار هست خواستم بدونم که شما این کار رو برای من انجام میدین و در اینصورت هزینه کلی که باید پرداخت کنم ،چقدر میشه ؟ (جهت یاداوری عرض میکنم من قصد خرید کالا رو ندارم و فقط قصد عضو شدن دارم)

    • پشتیبان لک لک می‌گه:

      سلام
      خریدهای غیرفیزیکی امکان پذیر است. لینک مورد نظر خود را ثبت سفارش نمایید تا کارشناسان لک لک بررسی نمایند.

  • zari می‌گه:

    من مبخاستم از امازون خرید کنم اسباب بازی برای نوه ام در ایتالیا بفرستند ایا امکان پذیره

    • پشتیبان لک لک می‌گه:

      سلام
      بله امکان پذیر است.
      می توانید جهت راهنمایی با دفتر لک لک تماس حاصل نمایید.

  • omid می‌گه:

    من میخوام یه شارژ اینترنت از کشور افریقا جنوبی بگیرم باید چکار کنم

  • Omid می‌گه:

    سلام خسته نباشید از این سایت خرید انجام میدین؟
    http://www.Diecastairplane.com

  • ندا می‌گه:

    سلام عصر بخير
    اگه از سايتهاي تركيه خريد كنم مثل سايت .markofoni
    خريد كنم و…mango-lcwaikiki-coton.zaraارسال ،مدت زمان وهزينه به چه صورتي انجام ميشه مثلا چند نمونه لباس وبدليجات سفارش بدم ارسالش به نحوي صورت ميگيره
    سپاسگذار ميشم راهنمايي بفرماييد??

  • ghodrati_erfan@yahoo.com می‌گه:

    سلام من سفارش یه کتاب الکترونیکی داده بودم منو ارجاع دادین به نسک اور
    اگه جایی دیگه پیدا میشد ک دیگه مزاحم شما نمیشدم

    • پشتیبان لک لک می‌گه:

      سلام
      شرکت نسک آور، یکی از شرکت های مجموعه لک لک است که دقیقا کار لک لک را انجام میدهد. اما در نسک آور فقط کتاب از سایت های خارجی خرید میشود.

  • علی می‌گه:

    سلام خسته نباشید/من میخوام از سایت tidebuy لباس بخرم/تو نظرات خوندم که گفتید لینک خرید رو ثبت سفارش بکنن چطور باید اینکارو بکنم لینک خرید رو از کجا پیداکنم تو سایت خارجی؟؟؟؟

    • پشتیبان لک لک می‌گه:

      سلام
      لینک کالا در سایت مورد نظرتان را از طریق منوی “سرویس لک لک” ثبت سفارش نمایید.

  • رضا می‌گه:

    سلام..میخواستم بدونم امکان خرید مکمل بدنسازی از سایت های دبی یا سایت bodybuilding امکان پذیر هست یا خیر؟
    ممنون

  • جمیل می‌گه:

    سلام.من میخوام یه مستر کارت 100 دلاری داشته باشم >از طریق سایت شما میشه تهیه کنم؟مچکرم.

  • siyavashsharifi@gmail.com می‌گه:

    سلام اگر امکانش هست ادرس چند سایت لباس مث علی اکسپرس که ارسال مستقیم به ایران داره رو همینجا بزارین تو سایت خودتون اونجا (بهترین سایت های خرید خارجی)خیلی شلوغ پلوغه بعدشم معلوم نیست کدوم ارسال مستقیم داره کدوم نداره ممنون میشم

    • پشتیبان لک لک می‌گه:

      سلام
      سایت علی اکسپرس هم مستقیم به ایران ارسال ندارد.
      معمولا به طور مستقیم کالا به ایران ارسال نمی شود.

  • فرشته می‌گه:

    سلام
    من میخواستم از فروشگاه انلاین کلارک (uk) کفش بخرم
    لطفن راهنماییم کنین
    سپاس